معاون بهبود تولیدات دامی مازندران در پاسخ به آوای خزر:
صنعت طیور مازندران ۹ زنجیره فعال دارد
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران: صنعت طیور مازندران از صنایع موفق است، اکنون ۹ زنجیره فعال و ثبت شده در این صنعت داریم و البته اتحادیه هم جسته و گریخته در بحث زنجیره اقدام میکند.
آوای خزر – آزاده بابانژاد: نشست خبری بابک مومنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران و معاونان ایشان بعد از ظهر یکشنبه ۲۷ اردیبهشت در سالن کنفرانس این سازمان برگزار شد.
در این جلسه، مهدی عباسزاده معاون بهبود تولیدات دامی مازندران در پاسخ به سوال خبرنگار ما درباره خرید مازاد تولید مرغ استان با توجه به واردات مرغ منجمد، اظهار داشت: شرکت پشتیبانی دام این خرید را انجام میدهد و به عنوان ذخیره استراتژیک نگهداری میکند.
او با بیان اینکه استان مازندران در صنعت طیور پیشرو و پیشگام است، یادآور شد که ۵۰ درصد کارخانجات جوجهکشی، نزدیک به ۲۷ درصد جوجه یکروزه و نزدیک به ۱۲ درصد گوشت مرغ کشور در این استان تولید میشود.
عباسزاده با بیان اینکه سال قبل به دلیل افزایش قیمت گوشت قرمز نگرانی از بابت تأمین مرغ را داشتیم و در قبل و بعد از عید دچار چالش بودیم، گفت: امسال، اما با همافزایی در تولید روند رو به رشدی داشتیم به صورتی که در میزان تولید کشور حرکتی رو به جلویی ایجاد شد.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: در سال گذشته از نظر تخصیص اعتبارات در بخش دام و طیور شاید یک دهم را توانستیم اختصاص اعتبار بدهیم، اما تولید ما رشد خوبی داشته اگر همت و خواست فعالان صنعت طیور نبود، شاید به این رشد نمیرسیدیم.
او ادامه داد: تقویت و حضور زنجیرهها نقش بسیار زیادی را ایفا کرده است. یکی از موضوعاتی که در سطح استان در بحث تولیدات داریم این است؛ صنایعی که در بخش تکمیل ظرفیت موفق بودند تا حالا توانستند موفق بشوند.
عباسزاده اعلام کرد: صنعت طیور مازندران از صنایع موفق است، اکنون ۹ زنجیره فعال و ثبت شده طیور داریم و البته اتحادیه هم جسته و گریخته در بحث زنجیره اقدام میکند.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران درباره واردات بالای تخممرغ نطفهدار تصریح کرد: شبکه تامین جوجه یکروزه یک شبکه زمانبر است. یعنی اگر هشت ماه قبل تولیدی در گلههای مادر داشتیم امروز به جوجهی آن میرسیدیم.
عباسزاده ادامه داد: یک اتفاقی در تامین مرغ مادر و گله مادری در چندین ماه گذشته افتاده است. بحث وارد کردن تخم مرغ نطفهدار نباید برای شما عجیب باشد. سال گذشته شاید ۱۱۰ میلیون قطعه جوجهریزی داشتیم الان ۱۴۰ میلیون جوجهریزی در ماه داریم و نیاز به واردات تخم مرغ نطفهدار هست، و به دنبال این هستیم که در گلههای مادری نیز میزان جمعیت مورد نیاز را به آن سطح برسانیم.
وی بیان کرد: وقتی از سال گذشته تا حالا افزون بر ۲۰ درصد در کل کشور افزایش تولید مرغ اتفاق افتاد، این اتفاقی نیست؛ و اینطور نیست که خیلی سریع و پشت سر هم بوده باشد. سال گذشته با عزمی که در جهاد کشاورزی ایجاد شد، صنعت طیور با وجود نوسانات زیادی که داشته، اما بسیار خوب عمل کرده است.
به گزارش خبرنگار ما، واردات بیرویه مرغ منجمد و تخم مرغ نطفهدار در سال جاری و وجود مرغ مازاد در بازار، نگرانیهایی را برای فعالان صنعت طیور در بازگشت سرمایه ایجاد کرده بود.
انتهای پیام/۱۰۰۱/